Пропуск в контексте

Influence of the maturation process on the sheep's milk of Camembert cheese fatty acid profile change

The aim of this research was to study the fatty acid composition of Camembert cheese fat phase. The object of the research was the sheep's milk Camembert soft cheese. The Camembert soft cheese was made from sheep's milk pasteurized at 63 degrees C for 30 minutes before production, using cu...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Permyakov, A. V., Пермяков, А. В., Rostova, A. T., Ростова, А. Т., Masyutina, G. V., Масютина, Г. В., Eliseeva, A. A., Елисеева, А. А.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: KNOWLEDGE E 2021
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/16665
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!