Цитирование APA (7-е изд.)
Babenyshev, S. P., Бабенышев, С. П., Mamay, D. S., Мамай, Д. С., Borisenko, A. A., Борисенко, А. А., . . . Мамай, А. В. (2022). Concentration of cottage cheese whey permeate by nanofiltration. Consulting and Training Center - KEY.
Цитирование в стиле Чикаго (17-е изд.)Babenyshev, S. P., С. П Бабенышев, D. S. Mamay, Д. С Мамай, A. A. Borisenko, А. А Борисенко, A. V. Mamay, 与 А. В Мамай. Concentration of Cottage Cheese Whey Permeate by Nanofiltration. Consulting and Training Center - KEY, 2022.
Цитирование MLA (8-е изд.)Babenyshev, S. P., et al. Concentration of Cottage Cheese Whey Permeate by Nanofiltration. Consulting and Training Center - KEY, 2022.
警告:这些引文格式不一定是100%准确.