Пропуск в контексте

Analysis of the dispersed composition of milk using photon correlation spectroscopy

The dispersed composition of milk and the properties of its dispersed phases significantly affect the quality of dairy products and its processing. Therefore, the problem of research and control of the dispersed composition of milk is quite important. The article describes the applicability of photo...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Blinov, A. V., Блинов, А. В., Blinova, A. A., Блинова, А. А., Khramtsov, A. G., Храмцов, А. Г., Oboturova, N. P., Оботурова, Н. П., Nagdalian, A. A., Нагдалян, А. А.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: Academic Press Inc. 2022
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/18689
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!