Пропуск в контексте

Application of chitosan for fermented dairy products with lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus manufacturing

The influence of chitosan with molecular weight of 350 kDa different concentrations on changes in active and titratable acidity, lactic acid and lactose content, the count of lactic acid microorganisms and relative abundance of aroma-forming compounds during fermentation of L. delbrueckii subsp. bul...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Lodygin, A. D., Лодыгин, А. Д., Evdokimov, I. A., Евдокимов, И. А., Shramko, M. I., Шрамко, М. И.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: Springer Science and Business Media Deutschland GmbH 2022
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/19338
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!