Совершенствование технологии производства хлебобулочных изделий с целью улучшения качественных показателей
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Байрамова, В. А.-К. |
---|---|
Formáid: | ВКР |
Teanga: | Russian |
Foilsithe / Cruthaithe: |
2022
|
Rochtain ar líne: | https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/21584 |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Организация производства хлебобулочных изделий Учебное пособие
de réir: Постникова Е.В -
Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий
de réir: Гаврилова Н. Б.
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
Экспертиза хлебобулочных изделий
de réir: Романов А. С.
Foilsithe / Cruthaithe: (2021) -
Дефекты хлебобулочных изделий
de réir: Романов А. С.
Foilsithe / Cruthaithe: (2012) -
Экспертиза хлебобулочных изделий
de réir: Романов А. С.
Foilsithe / Cruthaithe: (2021)