Пропуск в контексте

A Comparative Study on the Structural Properties and Lipid Profile of Mushroom (Pleurotus ostreatus) Powder Obtained by Different Drying Methods

Mushroom powders, as functional food ingredients, have attracted much attention in recent years. In the present study, four drying methods, i.e., freeze drying (FD), hot air drying (HAD), microwave drying (MWD), and sun drying (SD), were investigated to determine the effects on the structure and...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Piskov, S. I., Писков, С. И., Timchenko, L. D., Тимченко, Л. Д., Avanesyan, S. S., Аванесян, С. С., Sizonenko, M. N., Сизоненко, М. Н., Kurchenko, V. P., Курченко, В. П., Rzhepakovsky, I. V., Ржепаковский, И. В., Blinov, A. V., Блинов, А. В., Nagdalian, A. A., Нагдалян, А. А.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: 2023
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/22250
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!