Пропуск в контексте

The Probiotic Properties of Saccharomycetes (Review)

The purpose of this review was to summarize and analyze information on the molecular genetic basis and methods for studying the probiotic activities of Saccharomycetes fungi, the mechanisms of their physiological action, and their application in biotechnology. The relevance of research in this area...

Fuld beskrivelse

Сохранить в:
Bibliografiske detaljer
Главные авторы: Ryabtseva, S. A., Рябцева, С. А., Khramtsov, A. G., Храмцов, А. Г., Sazanova, S. N., Сазанова, С. Н., Budkevich, R. O., Будкевич, Р. О., Fedortsov, N. M., Федорцов, Н. М., Veziryan, A. A., Везирян, А. А.
Format: Статья
Sprog:English
Udgivet: 2023
Fag:
Online adgang:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/23797
Tags: Tilføj Tag
Ingen Tags, Vær først til at tagge denne postø!