Пропуск в контексте

The Probiotic Properties of Saccharomycetes (Review)

The purpose of this review was to summarize and analyze information on the molecular genetic basis and methods for studying the probiotic activities of Saccharomycetes fungi, the mechanisms of their physiological action, and their application in biotechnology. The relevance of research in this area...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Ryabtseva, S. A., Рябцева, С. А., Khramtsov, A. G., Храмцов, А. Г., Sazanova, S. N., Сазанова, С. Н., Budkevich, R. O., Будкевич, Р. О., Fedortsov, N. M., Федорцов, Н. М., Veziryan, A. A., Везирян, А. А.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: 2023
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/23797
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!