Пропуск в контексте

Biotechnology of Lactulose Production: Progress, Challenges, and Prospects

Lactulose is a prebiotic that has found a wide application in medicine and food industry. Commercial lactulose is usually synthesized by isomerization in alkaline media at high temperatures. Enzymatic methods offer a more sustainable alternative and require more moderate processing conditions. This...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Ryabtseva, S. A., Рябцева, С. А., Khramtsov, A. G., Храмцов, А. Г., Shpak, M. А., Шпак, М. А., Lodygin, A. D., Лодыгин, А. Д., Anisimov, G. S., Анисимов, Г. С., Sazanova, S. N., Сазанова, С. Н., Tabakova, Y. A., Табакова, Ю. А.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: 2023
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/23805
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!