Пропуск в контексте

Develop prescription food compositions intended for individual meals

This paper proposes a method for the developing of nutrition formulations for various population groups categorized by gender, age, body type and nature of labor activity. Meat formulations were developed, taking into account dietitian recommendations, rationality of the amino acid composition, proc...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Sadovoy, V. V., Садовой, В. В., Shchedrina, T. V., Щедрина, Т. В.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: RJPBCS RESEARCH JOURNAL PHARMACEUTICAL, BIOLOGICAL & CHEMICAL SCIENCES 2018
Темы:
Online-ссылка:http://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=GeneralSearch&qid=28&SID=D6KbA3S5nnd85UbfcHN&page=1&doc=1
https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/3124
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!