Hydrodynamics and mass transfer with gel formation in a roll type ultrafiltration membrane
At this point in history, mankind faces a daunting challenge: how are we to produce high-grade foods without damage to the environment? The only possible rational solution lies in the efficient use of natural raw materials. However, the practical side of the matter cannot be resolved without innovat...
Сохранить в:
Главные авторы: | Babenyshev, S. P., Бабенышев, С. П., Nesterenko, P. G., Нестеренко, П. Г., Bratsikhin, A. A., Брацихин, А. А., Mamay, D. S., Мамай, Д. С., Maksimenko, A. T., Максименко, А. Т. |
---|---|
Формат: | Статья |
Язык: | English |
Опубликовано: |
Kemerovo State University
2019
|
Темы: | |
Online-ссылка: | https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85060016748&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=Hydrodynamics+and+mass+transfer+with+gel+formation+in+a+roll+type+ultrafiltration+membrane&st2=&sid=8d7e07296752d7d15dcd167d2eba731c&sot=b&sdt=b&sl=105&s=TITLE-ABS-KEY%28Hydrodynamics+and+mass+transfer+with+gel+formation+in+a+roll+type+ultrafiltration+membrane%29&relpos=0&citeCnt=0&searchTerm= https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/4191 |
Метки: |
Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!
|
Схожие документы
-
Experimental determination of parameters for milk whey microfiltration process
Автор: Babenyshev, S. P., и др.
Опубликовано: (2019) -
Ultrafiltration of modified milk whey
Автор: Babenyshev, S. P., и др.
Опубликовано: (2018) -
Ultrafiltration concentrating of curd whey after electroflotation treatment
Автор: Evdokimov, I. A., и др.
Опубликовано: (2018) -
Ultrafiltration concentrating of curd whey after electroflotation treatment
Автор: Evdokimov, I. A., и др.
Опубликовано: (2018) -
Ultrafiltration of skim milk microfiltration permeate
Автор: Mamay, D. S., и др.
Опубликовано: (2024)