Пропуск в контексте

Technology of milk and dairy products: traditions and innovations

Brief information-review provides an analysis of the textbook for students of higher educational institutions, authorized by Ministry of Agriculture to study "Foods of plant origin" and "Foods of animal origin" by N. B. Gavrilova, M. P. Schetinin - "Technology of milk and da...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Khramtsov, A. G., Храмцов, А. Г.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: IZDATELSKII DOM INFRA-M 2019
Темы:
Online-ссылка:http://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=GeneralSearch&qid=27&SID=E4srnsmCkFh6dDWQVb4&page=1&doc=2
https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/4350
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!