Անցեք բովանդակությանը
APA (7th ed.) մեջբերում

Клычкова М. В. & Кичко Ю. С. (2017). Гигиенические основы производства и переработки продуктов питания животного происхождения: учебное пособие. ОГУ.

Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերում

Клычкова М. В. and Кичко Ю. С. Гигиенические основы производства и переработки продуктов питания животного происхождения: учебное пособие. Оренбург: ОГУ, 2017.

MLA (8րդ խմբ.) Մեջբերում

Клычкова М. В. and Кичко Ю. С. Гигиенические основы производства и переработки продуктов питания животного происхождения: учебное пособие. ОГУ, 2017.

Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.