Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Епимахова Е. Э. & Трубина И. А. (2020). Пищевая и биологическая ценность яиц и яичных продуктов: учебное пособие (2-е изд., испр.). Лань.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Епимахова Е. Э. και Трубина И. А. Пищевая и биологическая ценность яиц и яичных продуктов: учебное пособие. 2-е изд., испр. Санкт-Петербург: Лань, 2020.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Епимахова Е. Э. και Трубина И. А. Пищевая и биологическая ценность яиц и яичных продуктов: учебное пособие. 2-е изд., испр. Лань, 2020.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.