Léim chuig an ábhar
Lua APA (7ú heag.)

Епимахова Е. Э. & Трубина И. А. (2020). Пищевая и биологическая ценность яиц и яичных продуктов: учебное пособие (2-е изд., испр.). Лань.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Епимахова Е. Э. agus Трубина И. А. Пищевая и биологическая ценность яиц и яичных продуктов: учебное пособие. 2-е изд., испр. Санкт-Петербург: Лань, 2020.

Lua MLA (8ú heag.)

Епимахова Е. Э. agus Трубина И. А. Пищевая и биологическая ценность яиц и яичных продуктов: учебное пособие. 2-е изд., испр. Лань, 2020.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.