Preskoči na sadržaj
APA način citiranja (7. izdanje)

Магомедов Г. О., Плотникова И. В., & Шевякова Т. А. (2019). Технология отрасли: сахаристые кондитерские изделия. Лабораторный практикум: учебное пособие. ВГУИТ.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

Магомедов Г. О., Плотникова И. В., i Шевякова Т. А. Технология отрасли: сахаристые кондитерские изделия. Лабораторный практикум: учебное пособие. Воронеж: ВГУИТ, 2019.

MLA način citiranja (8. izdanje)

Магомедов Г. О., et al. Технология отрасли: сахаристые кондитерские изделия. Лабораторный практикум: учебное пособие. ВГУИТ, 2019.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.