APA (7th ed.) մեջբերում
Омаров Р. С. & Шлыков С. Н. (2018). Пищевые и биологически активные добавки в производстве продуктов питания: учебное пособие. СтГАУ.
Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերումОмаров Р. С. and Шлыков С. Н. Пищевые и биологически активные добавки в производстве продуктов питания: учебное пособие. Ставрополь: СтГАУ, 2018.
MLA (8րդ խմբ.) ՄեջբերումОмаров Р. С. and Шлыков С. Н. Пищевые и биологически активные добавки в производстве продуктов питания: учебное пособие. СтГАУ, 2018.
Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.