APA (7th ed.) մեջբերում
Барабанова Е. Б., Динер Ю. А., & Петрова Е. И. (2020). Методы планирования и контроля качества пищевой продукции: учебное пособие. Омский ГАУ.
Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերումБарабанова Е. Б., Динер Ю. А., and Петрова Е. И. Методы планирования и контроля качества пищевой продукции: учебное пособие. Омск: Омский ГАУ, 2020.
MLA (8րդ խմբ.) ՄեջբերումБарабанова Е. Б., et al. Методы планирования и контроля качества пищевой продукции: учебное пособие. Омский ГАУ, 2020.
Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.