Citace podle APA (7th ed.)
Смакотина Н. А., Телегуз А. А., Толстоброва Л. И., & Гордиенко М. В. (2021). The Basics of Nutrition Science and Food Processing: Основы науки о питании и обработки продуктов: учебное пособие. НГТУ.
Citace podle Chicago (17th ed.)Смакотина Н. А., Телегуз А. А., Толстоброва Л. И., a Гордиенко М. В. The Basics of Nutrition Science and Food Processing: Основы науки о питании и обработки продуктов: учебное пособие. Новосибирск: НГТУ, 2021.
Citace podle MLA (8th ed.)Смакотина Н. А., et al. The Basics of Nutrition Science and Food Processing: Основы науки о питании и обработки продуктов: учебное пособие. НГТУ, 2021.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..