Přeskočit na obsah
Citace podle APA (7th ed.)

Смакотина Н. А., Телегуз А. А., Толстоброва Л. И., & Гордиенко М. В. (2021). The Basics of Nutrition Science and Food Processing: Основы науки о питании и обработки продуктов: учебное пособие. НГТУ.

Citace podle Chicago (17th ed.)

Смакотина Н. А., Телегуз А. А., Толстоброва Л. И., a Гордиенко М. В. The Basics of Nutrition Science and Food Processing: Основы науки о питании и обработки продуктов: учебное пособие. Новосибирск: НГТУ, 2021.

Citace podle MLA (8th ed.)

Смакотина Н. А., et al. The Basics of Nutrition Science and Food Processing: Основы науки о питании и обработки продуктов: учебное пособие. НГТУ, 2021.

Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..