Przejdź do treści
Cytowanie według stylu APA (wyd. 7)

Родионова Н. С., Дерканосова А. А., Тефикова С. Н., Коломникова Я. П., Белокурова Е. В., & Мануковская М. В. (2021). Технология производства продукции индустрии питания и ресторанного бизнеса (Технология мучных кулинарных изделий): учебное пособие (2-е изд., перераб. и доп.). ВГУИТ.

Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)

Родионова Н. С., Дерканосова А. А., Тефикова С. Н., Коломникова Я. П., Белокурова Е. В., i Мануковская М. В. Технология производства продукции индустрии питания и ресторанного бизнеса (Технология мучных кулинарных изделий): учебное пособие. 2-е изд., перераб. и доп. Воронеж: ВГУИТ, 2021.

Cytowanie według stylu MLA (wyd. 8)

Родионова Н. С., et al. Технология производства продукции индустрии питания и ресторанного бизнеса (Технология мучных кулинарных изделий): учебное пособие. 2-е изд., перераб. и доп. ВГУИТ, 2021.

Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..