Пропуск в контексте

Semiotics of Food: Postmillennial Media – Discourses Where Global and International Meet National, Regional and Local

The academic textbook is intended for university students of cultural studies, media and communication studies, food studies and philology. It is focused on an analysis of food representation in 21 st century mediated discourses. The theoretical and methodological approaches used in the textbook are...

Fuld beskrivelse

Сохранить в:
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Tomascikova S.
Format: Книга
Sprog:Russian
Udgivet: Самара Самарский университет 2021
Online adgang:https://e.lanbook.com/book/256838
https://e.lanbook.com/img/cover/book/256838.jpg
Tags: Tilføj Tag
Ingen Tags, Vær først til at tagge denne postø!
Beskrivelse
Summary:The academic textbook is intended for university students of cultural studies, media and communication studies, food studies and philology. It is focused on an analysis of food representation in 21 st century mediated discourses. The theoretical and methodological approaches used in the textbook are based on semiotics and the author foregrounds content analysis and discourse analysis while reflecting on recent debates about the interactions of globalisation, internationalisation, nationalisation, regionalisation, and localisation of foodways
Emne beskrivelse:Рекомендовано редакционно-издательским советом федерального государственного автономного образовательного учреждения высшего образования «Самарский национальный исследовательский университет имени академика С.П. Королева» в качестве учебного пособия для обучающихся по основной образовательной программе высшего образования по направлению подготовки 45.04.01 Филология
Fysisk beskrivelse:80 с.
Publikum:Книга из коллекции Самарский университет - Языкознание и литературоведение
Bibliografi:Библиогр.: доступна в карточке книги, на сайте ЭБС Лань
ISBN:978-5-7883-1589-8