Léim chuig an ábhar
Lua APA (7ú heag.)

Мерчина С. В., Ахметова В. В., & Васильев Д. А. (2021). Микробиологическая безопасность мяса и мясопродуктов: учебное пособие. УлГАУ имени П. А. Столыпина.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Мерчина С. В., Ахметова В. В., agus Васильев Д. А. Микробиологическая безопасность мяса и мясопродуктов: учебное пособие. Ульяновск: УлГАУ имени П. А. Столыпина, 2021.

Lua MLA (8ú heag.)

Мерчина С. В., et al. Микробиологическая безопасность мяса и мясопродуктов: учебное пособие. УлГАУ имени П. А. Столыпина, 2021.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.