Preskoči na sadržaj
APA način citiranja (7. izdanje)

Мерчина С. В., Ахметова В. В., & Васильев Д. А. (2021). Микробиологическая безопасность мяса и мясопродуктов: учебное пособие. УлГАУ имени П. А. Столыпина.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

Мерчина С. В., Ахметова В. В., i Васильев Д. А. Микробиологическая безопасность мяса и мясопродуктов: учебное пособие. Ульяновск: УлГАУ имени П. А. Столыпина, 2021.

MLA način citiranja (8. izdanje)

Мерчина С. В., et al. Микробиологическая безопасность мяса и мясопродуктов: учебное пособие. УлГАУ имени П. А. Столыпина, 2021.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.