APA način citiranja (7. izdanje)
Максимова С. Н., Полещук В. И., Пономаренко С. Ю., & Полещук Д. В. (2023). Технология пищевой продукции из сардины тихоокеанской (иваси) с использованием хитозана: монография. Дальрыбвтуз.
Čikaški stil citiranja (17. izdanje)Максимова С. Н., Полещук В. И., Пономаренко С. Ю., i Полещук Д. В. Технология пищевой продукции из сардины тихоокеанской (иваси) с использованием хитозана: монография. Находка: Дальрыбвтуз, 2023.
MLA način citiranja (8. izdanje)Максимова С. Н., et al. Технология пищевой продукции из сардины тихоокеанской (иваси) с использованием хитозана: монография. Дальрыбвтуз, 2023.
Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.