Preskoči na sadržaj
APA način citiranja (7. izdanje)

Максимова С. Н., Полещук В. И., Пономаренко С. Ю., & Полещук Д. В. (2023). Технология пищевой продукции из сардины тихоокеанской (иваси) с использованием хитозана: монография. Дальрыбвтуз.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

Максимова С. Н., Полещук В. И., Пономаренко С. Ю., i Полещук Д. В. Технология пищевой продукции из сардины тихоокеанской (иваси) с использованием хитозана: монография. Находка: Дальрыбвтуз, 2023.

MLA način citiranja (8. izdanje)

Максимова С. Н., et al. Технология пищевой продукции из сардины тихоокеанской (иваси) с использованием хитозана: монография. Дальрыбвтуз, 2023.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.