Hoppa till innehåll
APA-referens (7:e uppl.)

Максимова С. Н., Полещук В. И., Пономаренко С. Ю., & Полещук Д. В. (2023). Технология пищевой продукции из сардины тихоокеанской (иваси) с использованием хитозана: монография. Дальрыбвтуз.

Chicago-referens (17:e uppl.)

Максимова С. Н., Полещук В. И., Пономаренко С. Ю., och Полещук Д. В. Технология пищевой продукции из сардины тихоокеанской (иваси) с использованием хитозана: монография. Находка: Дальрыбвтуз, 2023.

MLA-referens (8:e uppl.)

Максимова С. Н., et al. Технология пищевой продукции из сардины тихоокеанской (иваси) с использованием хитозана: монография. Дальрыбвтуз, 2023.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.