Léim chuig an ábhar

Инновации в индустрии питания учебное пособие

Охарактеризованы основные условия инновационной деятельности. Представлен обзор бизнес-концепций в сфере ресторанного бизнеса, в которых особенно актуален показатель соотношения «цена – результат» на постпандемийном рынке, нацеленных на эффективность и оптимизацию издержек. Все организационные измен...

Cur síos iomlán

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Джум Т. А.
Rannpháirtithe: Тамова М. Ю.
Formáid: Книга
Teanga:Russian
Foilsithe / Cruthaithe: Краснодар КубГТУ 2023
Rochtain ar líne:https://e.lanbook.com/book/413645
https://e.lanbook.com/img/cover/book/413645.jpg
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!

Míreanna comhchosúla