Joan edukira

Совершенствование мясных качеств овец волгоградской тонкорунной мясо-шерстной породы методом прилития крови северокавказских баранов

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Тимошенко Ю. Г.
Formatua: Книга
Hizkuntza:Russian
Argitaratua: Москва МГАВМиБ им. К.И. Скрябина 2013
Sarrera elektronikoa:https://e.lanbook.com/books/element.php?pl1_id=49967
https://e.lanbook.com/img/cover/book/49967.jpg
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
Deskribapena
Deskribapen fisikoa:20 с.
Hartzaileak:Книга из коллекции МГАВМиБ им. К.И. Скрябина - Ветеринария и сельское хозяйство
Bibliografia:Библиогр.: доступна в карточке книги, на сайте ЭБС Лань