Léim chuig an ábhar

Совершенствование мясных качеств овец волгоградской тонкорунной мясо-шерстной породы методом прилития крови северокавказских баранов

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Тимошенко Ю. Г.
Formáid: Книга
Teanga:Russian
Foilsithe / Cruthaithe: Москва МГАВМиБ им. К.И. Скрябина 2013
Rochtain ar líne:https://e.lanbook.com/books/element.php?pl1_id=49967
https://e.lanbook.com/img/cover/book/49967.jpg
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
Cur síos
Cur síos fisiciúil:20 с.
Sprioclucht léitheoireachta:Книга из коллекции МГАВМиБ им. К.И. Скрябина - Ветеринария и сельское хозяйство
Leabharliosta:Библиогр.: доступна в карточке книги, на сайте ЭБС Лань