Разработка технологии функционального мороженого, обогащенного пищевыми волокнами
Tallennettuna:
Päätekijä: | Сенькин, А. В. |
---|---|
Aineistotyyppi: | ВКР |
Kieli: | Russian |
Julkaistu: |
2018
|
Linkit: | https://dspace.ncfu.ru:443/handle/20.500.12258/1440 |
Tagit: |
Lisää tagi
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
|
Samankaltaisia teoksia
-
Разработка технологии функционального мороженого, обогащенного пищевыми волокнами
Tekijä: Сенькин, А. В.
Julkaistu: (2018) -
Разработка технологии йогурта с пищевыми волокнами
Tekijä: Ефанова, А. Н.
Julkaistu: (2018) -
Проект цеха по производству функционального мороженого
Tekijä: Поркот, А. А.
Julkaistu: (2021) -
Разработка технологии кисломолочного продукта функционального назначения, обогащенного биологически активными соединениями плодов унаби
Tekijä: Толмачева, А. С.
Julkaistu: (2024) -
Разработка технологии высокобелкового мороженого
Tekijä: Аллабердыева, Г. А.
Julkaistu: (2019)