Разработка технологии функционального белкового продукта на основе личинки Zophobas morio
Uloženo v:
Hlavní autor: | Нагдалян, А. Ш. |
---|---|
Médium: | ВКР |
Jazyk: | Russian |
Vydáno: |
2018
|
On-line přístup: | https://dspace.ncfu.ru:443/handle/20.500.12258/1448 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Разработка технологии функционального белкового продукта на основе личинки Zophobas morio
Autor: Нагдалян, А. Ш.
Vydáno: (2018) -
Zophobas Morio semiindustrial cultivation peculiarities
Autor: Nagdalian, A. A., a další
Vydáno: (2019) -
Zophobas morio semi industrial cultivation peculiarities
Autor: Nagdalian, A. A., a další
Vydáno: (2019) -
Разработка технологии функционального творожного продукта
Autor: Степанова, Ю. А.
Vydáno: (2023) -
Разработка техноло-гии функционального творожного продукта
Autor: Магомедова, З. К.
Vydáno: (2020)