Разработка технологии функционального белкового продукта на основе личинки Zophobas morio
Сохранить в:
Hovedforfatter: | Нагдалян, А. Ш. |
---|---|
Format: | ВКР |
Sprog: | Russian |
Udgivet: |
2018
|
Online adgang: | https://dspace.ncfu.ru:443/handle/20.500.12258/1448 |
Tags: |
Tilføj Tag
Ingen Tags, Vær først til at tagge denne postø!
|
Lignende værker
-
Разработка технологии функционального белкового продукта на основе личинки Zophobas morio
af: Нагдалян, А. Ш.
Udgivet: (2018) -
Zophobas Morio semiindustrial cultivation peculiarities
af: Nagdalian, A. A., и др.
Udgivet: (2019) -
Zophobas morio semi industrial cultivation peculiarities
af: Nagdalian, A. A., и др.
Udgivet: (2019) -
Разработка технологии функционального творожного продукта
af: Степанова, Ю. А.
Udgivet: (2023) -
Разработка техноло-гии функционального творожного продукта
af: Магомедова, З. К.
Udgivet: (2020)