Разработка технологии функционального белкового продукта на основе личинки Zophobas morio
Saved in:
Main Author: | Нагдалян, А. Ш. |
---|---|
Format: | ВКР |
Language: | Russian |
Published: |
2018
|
Online Access: | https://dspace.ncfu.ru:443/handle/20.500.12258/1448 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Разработка технологии функционального белкового продукта на основе личинки Zophobas morio
by: Нагдалян, А. Ш.
Published: (2018) -
Zophobas Morio semiindustrial cultivation peculiarities
by: Nagdalian, A. A., et al.
Published: (2019) -
Zophobas morio semi industrial cultivation peculiarities
by: Nagdalian, A. A., et al.
Published: (2019) -
Разработка технологии функционального творожного продукта
by: Степанова, Ю. А.
Published: (2023) -
Разработка техноло-гии функционального творожного продукта
by: Магомедова, З. К.
Published: (2020)