Пропуск в контексте

Synthesis of CuO nanoparticles stabilized with gelatin for potential use in food packaging applications

In the present study, a method for the synthesis of gelatin-stabilized copper oxide nanoparticles was developed. Synthesis was carried out by direct chemical precipitation. Copper sulfate, chloride, and acetate were used as precursors for the copper oxide synthesis. Gelatin was used as a stabilizer....

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Gvozdenko, A. A., Гвозденко, А. А., Blinov, A. V., Блинов, А. В., Golik, A. B., Голик, А. Б., Nagdalian, A. A., Нагдалян, А. А., Maglakelidze, D. G., Маглакелидзе, Д. Г., Statsenko, E. N., Стаценко, Е. Н., Pirogov, M. A., Пирогов, М. А., Blinova, A. A., Блинова, А. А., Sizonenko, M. N., Сизоненко, М. Н.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: Nature Research 2022
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/21840
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!