The Basics of Nutrition Science and Food Processing: Основы науки о питании и обработки продуктов учебное пособие
Учебное пособие «The Basics of Nutrition Science and Food Processing» предназначено для студентов второго курса, обучающихся по направлениям подготовки 19.03.04 «Технология продукции и организация общественного питания: профиль: Технология и организация ресторанного сервиса», 38.03.02 «Менеджмент: п...
Saved in:
Main Author: | Смакотина Н. А. |
---|---|
Other Authors: | Телегуз А. А., Толстоброва Л. И., Гордиенко М. В. |
Format: | Книга |
Language: | Russian |
Published: |
Новосибирск
НГТУ
2021
|
Online Access: | https://e.lanbook.com/book/216380 https://e.lanbook.com/img/cover/book/216380.jpg |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
- The Basics of Nutrition Science and Food Processing. Основы науки о питании и обработки продуктов учебное пособие
-
Nutritional status of polluted region: Evaluating student food diary
by: Budkevich, R. O., et al.
Published: (2021) -
Modeling the recipe composition of food products and recommendations for their use in individual nutrition
by: Sadovoy, V. V., et al.
Published: (2021) -
The Basics of Process Technology (Основы технологических процессов)
by: Зиятдинова Ю. Н.
Published: (2008) -
Basic knowledge about food and winemaking methods handbook
by: Kashafutdinova, L.