Joan edukira

Микробиология молока

Учебно-методическое пособие предназначено для студентов по направлениям подготовки 020400 – Биология, 221700 – Стандартизация и метрология, 110900 – Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции, 260800 – Технология продуктов общественного питания, 100800 – Товароведение, 1111...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Литвина Л. А.
Beste egile batzuk: Горских В. Г., Анфилофьева И. Ю.
Formatua: Книга
Hizkuntza:Russian
Argitaratua: Новосибирск НГАУ 2012
Sarrera elektronikoa:http://e.lanbook.com/books/element.php?pl1_cid=25&pl1_id=5510
https://e.lanbook.com/img/cover/book/5510.jpg
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!